Begeleiding van u en paard bij ons op stal


Dressuurstal La Reve heeft nog enkelen stallen vrij voor:

Wilt u dat u en u paard of pony beschikt over net iets meer luxe en begeleiding als een pension stal. Bij dressuurstal La Reve heeft u die

mogelijkheid, training en verzorging van u en u paard op maat onder Begeleiding van internationaal Grand Prix Ruiter Arthur Verbroekken.

Wij bieden u en u paard:

-U traint 1-2 keer in de week onder begeleiding van Arthur verbroekken.

-U kunt indien gewenst de juiste wedstrijdbegeleiding krijgen.

-U en u paard kunnen gebruik maken van de voorzieningen die een trainingstal zoals Dressuurstal La Reve heeft.

-U paard krijgt de verzorging die u wenst. (weidegang/trainingsmolen/paddock/solarium)en mocht u een keer geen tijd hebben kunt u de gehele verzorging en training aan ons overlaten.

-En u heeft vrijwel altijd de beschikking over een ervaren verzorger en trainer mocht u onverwacht vragen hebben of tegen en probleem aanlopen.

voor meer informatie over de mogelijkheden en het samen stellen van u wensen neem gerust contact met ons op.

Lessen


Stal La Rêve verzorgt instructie tot en met het hoogste niveau.

De instructie wordt gegeven door Arthur Verbroekken, grand prix dressuurruiter en gediplomeerd instructeur.

Arthur heeft veel ervaring in het geven van instructie. Hij geeft instructie aan ruiters en amazones van elk niveau en van elke leeftijd. De dressuurlessen worden gegeven bij Dressuurstal La Rêve of in overleg op een andere locatie.

Tevens bestaat de mogelijkheid dressuurpaarden in training te zetten ter correctie of verdere opleiding.

Clinics


Stal La Rêve verzorgt dressuurclinics bij evenementen en / of verenigingen. Bij een dressuurclinic rijden enkele dressuurruiters in een groepje van maximaal 4 personen, zij krijgen dan instructie van Arthur.

 

Ook is het mogelijk dat Arthur op een van zijn wedstrijdpaarden demonstreert hoe hij de training en wedstrijdvoorbereiding aanpakt.

Als u wilt deelnemen aan een dressuurclinic maar geen andere dressuurruiters kent die willen deelnemen, kunt u dit doorgeven middels een e-mail. Indien er zich voldoende dressuurruiters of -amazones aanmelden in een bepaalde regio, zullen wij met u contact opnemen over de mogelijkheden en de locatie voor de clinic.

Trainingsarrangement


Stal La Rêve organiseert trainingsarrangementen voor nationale en internationale dressuurruiters en -amazones om gedurende 1 of 2 trainingsweken intensief bezig te zijn met het verbeteren van uw prestatie op korte en langere termijn.

Uw paard verblijft  gedurende de trainingsweek op onze dressuurstal waar u tweemaal per dag op uw eigen paard begeleiding krijgt van Arthur Verbroekken. Voor u kan in de directe omgeving een passend hotel worden gezocht.

Arthur zal samen met u een persoonlijk plan maken waarin uw doelen voor de korte en lange termijn staan beschreven, inclusief een plan van aanpak om uw doelen te verwezenlijken. Dit alles natuurlijk in overleg met uw privétrainer (indien van toepassing). Tijdens de trainingsweek zal onder begeleiding van Arthur een begin worden gemaakt om de door u gestelde doelen te bereiken.

Tevens heeft u de mogelijkheid om trainingen van Arthur op zijn eigen paarden bij te wonen. Daarnaast kunt u, indien mogelijk en gewenst, meerdere paarden op het bedrijf rijden en aanvoelen.

Samengevat bestaat een trainingsarrangement op Stal La Rêve uit:

• Stalling voor eigen paard;

• Gedurende 1 of 2 weken één tot tweemaal daags professionele begeleiding van Arthur Verbroekken. Hiervoor wordt een op maat gemaakt trainingsschema gemaakt voor het welzijn en het goed begeleiden van uw paard;

• Opstellen van de doelen en het plan van aanpak.

 

Voor meer informatie over de kosten en beschikbaarheid van de trainingsarrangementen kunt u Arthur een e-mail sturen!