Over Stal La Rêve

 

Arthur Verbroekken heeft meerdere jaren ervaring in de paardensport. Hij volgde de vierjarige sportopleiding aan het NHB-Deurne met als specialisatie dressuur. Hij werkte drie jaar bij FNRS RSC Bergemo en ruim twee jaar bij dressuurstal ´De kleine hoef´ onder leiding van John Deenen. Ook reed Arthur vier maal het KWPN verrichtingenonderzoek.

Arthur is meerdere malen aan start gekomen in de Grand Prix waaronder met zijn goedgekeurde hengste Rankrado en paroschka die hij zelf heeft opgeleid tot dit niveau.

Wij streven ernaar om succesvolle (jonge) dressuurpaarden op te leiden en een kans te geven op een toekomst in de topsport. Dit doen we in goed overleg met de eigenaar. Hiervoor zijn wij ook altijd op zoek naar sponsoren die ons de kans willen geven dit mogelijk te maken.

Arthur heeft met veel passie en hard werken Dressuurstal la Reve van de grond af opgebouwd naar het mooie bedrijf dat het nu is geworden. Hij begon in 2008 als éénmanszaak en heeft daarna een team van enthousiaste medewerkers om hem heen gecreëerd. Waardoor hij sinds eind 2018 zijn eigen accommodatie heeft kunnen kopen.

Team

Arthur Verbroekken

Geboortedatum: 28-04-1987

Functie: Eigenaar/Hoofdruiter 

Opleidingsniveau: internationaal Grand-Prix

Arthur heeft met veel passie en hard werken Dressuurstal la Reve van de grond af opgebouwd naar het mooie bedrijf dat het nu is geworden. Hij begon in 2008 als éénmanszaak en heeft daarna een team van enthousiaste medewerkers om hem heen gecreëerd. Waardoor hij sinds eind 2018 zijn eigen accommodatie heeft kunnen kopen.