Over Stal La Rêve

 

Arthur Verbroekken heeft meerdere jaren ervaring in de paardensport. Hij volgde de vierjarige sportopleiding aan het NHB-Deurne met als specialisatie dressuur. Hij werkte drie jaar bij FNRS RSC Bergemo en ruim twee jaar bij dressuurstal ´De kleine hoef´ onder leiding van John Deenen. Ook reed Arthur vier maal het KWPN verrichtingenonderzoek.

Arthur is meerdere malen aan start gekomen in de Grand Prix waaronder met zijn goedgekeurde hengst Rankrado, die eind 2016 is verkocht naar Amerika.

Wij streven ernaar om succesvolle (jonge) dressuurpaarden op te leiden en een kans te geven op een toekomst in de topsport. Dit doen we in goed overleg met de eigenaar. Hiervoor zijn wij ook altijd op zoek naar sponsoren die ons de kans willen geven dit mogelijk te maken.

Team

Arthur Verbroekken

Geboortedatum: 28-04-1987

Functie: Eigenaar/Hoofdruiter 

Opleidingsniveau: internationaal Grand-Prix

Arthur heeft met veel passie en hard werken Dressuurstal la Reve van de grond af opgebouwd naar het mooie bedrijf dat het nu is geworden. Hij begon in 2008 als éénmanszaak en heeft daarna een team van enthousiaste medewerkers om hem heen gecreëerd. Waardoor hij sinds eind 2018 zijn eigen accommodatie heeft kunnen kopen. 

Geboortedatum: 07-07-1998

Functie: Groom/Stalmanager

Julia is bij Dressuurstal la Reve begonnen als stagiaire in 2016. Na een paar jaar ervaring opdoen is ze als werknemer in dienst gekomen. Julia heeft als werkzaamheden groomen en is de stalmanager. Zij zorgt ervoor dat al de paarden topfit blijven.

Geboortedatum: 27-02-1999

Functie: Ruiter/Financieel medewerker

Opleidingsniveau: Young Riders

 

Lisa is begonnen als assistent-accountant op een accountantskantoor en  als ruiter bij Dressuurstal la Reve, omdat haar passie bij de paarden lag heeft zij eind 2018 besloten om full-time te komen werken als ruiter bij Dressuurstal la Reve. Ook omdat zij zich wil focussen op haar doel om bij de young-riders en daarna eventueel een doorstart wil maken naar de U25/Grand-Prix.

Tijs Teunissen

Geboortedatum: 14-07-2002

Functie: Stalmedewerker

 

Tijs is bij Dressuurstal la Reve begonnen als stagiaire in 2018 en werkt nu in het weekend als stalmedewerker, waardoor hij zich hoopt te kunnen ontwikkelen in de paardenbranche. 

Pepper Knapen

Geboortedatum: 09-10-2002

Functie: Stalmederwerker

 

Pepper is in augustus 2019 bij Dressuurstal la Reve begonnen als werkstudent. Zij wil bij ons ervaring op doen in de paardenbranche, om zo succesvol haar opleiding af  te kunnen ronden.